Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Vprašanja in odgovori Noni novičke  

Cena Noni soka se mi zdi dokaj visoka. Zakaj je temu tako?

Odgovor:
Preden preberete odgovor do konca, si zastavite naslednji dve vprašanji:
  • Koliko vas Noni sok zares stane (na dan)?
  • Kakšna je cena vašega zdravja?
Noni sok vas na dan ne stane skoraj nič več kot ena kava. Resda se zdi cena na prvi pogled velika, vendar se zavedajte, da se sok pije v majhnih količinah.
Seveda je cena odvisna tudi od kvalitete soka. Z zagotavljanjem večje ravni kakovosti so povezani tudi večji stroški. Ne odločajte se na podlagi cene, saj boste ob nakupu cenenih izdelkov na koncu izgubili prav vi. Najboljši sokovi imajo tudi 10 krat več zdravilnih snovi kot pa najslabši.

Kdaj ste nazadnje peljali na servis vaš avtomobil? Kdaj pa ste nazadnje peljali na servis vaše telo? 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.