Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Vprašanja in odgovori Noni novičke  

Kako dolgo moram piti Noni sok? Kdaj se pokažejo spremembe?

Odgovor:
Noni sok v nasprotju z običajnimi zdravili deluje na celičnem nivoju. Ne odpravlja posledic težav (npr. zavira receptorje za bolečino), temveč deluje iz druge strani. Pomaga regenerirati celice in uravnava njihovo delovanje. Več o delovanju nonija na celičnem nivoju si oglejte v video posnetku na prvi strani.
Zavedati se je treba, da kar se ne zgodi čez noč, tudi ne more čez noč izginiti. Povprečen čas obnove človeške celice je 90 dni. To pomeni, da se pravi rezultati pokažejo po 2 - 3 mesecih pitja soka, vendar je vse odvisno od vaših težav. Večina uporabnikov občuti prve spremembe prav v prebavnem traktu in to zelo hitro - v roku enega do dveh tednov. 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.