Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Noni raziskave Noni novičke  


Splošne raziskave


Avtor:
Naslov: Noni pomaga podajšati življenje
Vir: www.ethosplan.com

 

Profesor Steven Charles Gallant, biokemik, je proučeval noni in njegove polisaharide kako pomagajo podajlševati življenje. Za testriranje je izbral mušice. Eno skupino je hranil z nonijem, drugo kontrolno skupino pa ne. Nobena mušica v kontrolni skupini ni živela več kot 90 dni, večina samo 40 dni. Nekatere mušice, ki so bile hranjene z nonijem so živele več kot 90 dni in večina njih je živela več kot 40 dni. Poleg tega so bile mušice hranjene z nonijem mnogo bolj aktivne skozi njihov življenski cikel.


 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.