Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Noni raziskave Noni novičke  


Rak


Avtor: Brian Issell
Naslov: Dr. Brian Issell izvaja študijo na rakavih bolnikih
Vir: Issell, B. The Noni Study. Cancer Research Center of Hawaii, Clinical Studies, 2001

 

Brian Issel, doktor medicine na Centru za raziskovanje raka na univerzi Hawaii je od Državnega zdravstvenega inštituta prejel podporo v višini 340.000 dolarjev za raziskovanje nonija. Izvaja študijo na rakavih bolnikih, ki se niso odzvali na standardno zdravljenje. Dr. Issell izvaja CAT posnetke na rakavih bolnikih in tako raziskuje spremembe, ki se dogajajo med študijo.


 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.