Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Noni raziskave Noni novičke  


Splošne raziskave


Avtor:
Naslov: Noni močno pripomore pri obrambi pred boleznimi, tudi rakom in artritisom
Vir: Scandinavian Journal of Immunology, April 1997

 

Dr. Daryl See iz Univerze Irvine v Kaliforniji je testiral več kot 400 naravnih substanc. Testiral je njihovo varnost in učinkovitost. Med vsemi temi substancami je bil najbolj navdušen nad Nonijem. Odkril je, da je Noni zelo varen in da je eden redkih substanc, ki povečuje število celic ubijalk imunskega sistema (tudi do 700 odstotkov!), kar pripomore tudi pri obrambi pred boleznimi, kot do rak in revmatični artritis.


 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.