Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Noni raziskave Noni novičke  


Koža


Avtor: Scott Gerson
Naslov: Noni preprečuje nastanek izpuščajev
Vir: Gerson, Scott, Noni, Healing, and You, Direct Source: 2001.

 

Dr. Scott Gerson, doktor na Medicincki fakulteti Mt. Sinai v New Yorku, je naredil več raziskav kako Noni vpliva na težave, ki se pojavijo na koži.

Odkril je, da Noni zmanjšuje histamin (alergena snov, ki povzroča izpuščaje in ostali težave na koži). Poleg tega je odkril, da Nonijevi antrakinoni zavirajo razvoj stafilokokov (bakterije zelo odporne na antibiotike), ki so eni od najtežje ozdravljivih povzročiteljev pri izpuščajih. 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.