Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Noni kontakt Noni novičke  

Kontakt

Da je Noni res čudežen sadež, se lahko prepričate ne samo na tej spletni strani, ampak tudi drugod po internetu in v strokovni literaturi. Da ne omenjamo oseb, ki jim je Noni spremenil življenje.

Na svetu obstaja preko 50 različnih vrst sokov Nonija. Kateri je pravi? Kateri je najboljši? Kje se ga da kupiti? Kateri je originalen? Ali se da kupiti tudi druge izdelke, kot so npr. kreme za celjenje kože ali pa mogoče tudi hrana za živali?

Za vsa ta vprašanja smo vam na voljo na naslednjih kontaktnih naslovih:

Telefon Telefon: 041/520-227
E-pošta E-pošta: [email protected]

Vaša skupina MojNoni.si

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.