Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Vnetje mandljev


Avtor: Mariepaz P. Ello
Država: Filipini
Naslov: Noni, čudežni sok

Črta

Mandlje sem imela vnete 4 mesece zaporedoma (od maja do avgusta). Porabila sem veliko denarja za antibiotike, ki mi jih je predpisal zdravnik, vendar vnetje ni nikoli čisto popustilo. Imela sem tudi težave z dihanjem, pa tudi s srcem, ki ga je kronično vnetje grla že načenjalo. Prizadet je bil celo moj limfni sistem. Najhuje pa je bilo, da sem izgubila glas, zato mi je zdravnik svetoval, da naj grem na operacijo, vendar sem to možnost takoj zavrnila. Potem mi je prijatelj povedal dobre izkušnje, ki jih je imel z Noni sokom. Takoj sem kupila steklenico soka in ga pila 30 ml vsakih 6 ur. Po enem dnevu sem opazila velike spremembe. Moj glas je prišel nazaj, drugi dan je vnetje popustilo in po enem tednu sem si popolnoma opomogla. Zdravnik, ki mi je priporočil operacijo, je bil presenečen nad mojim okrevanjem. Vse samo zaradi Noni soka. Sedaj vedno priporočim ta sok prijateljem, ki so resno bolni in tudi oni imajo z njim polno pozitivnih izkušenj.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.