Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Želodec / Prebava


Avtor: Matt
Država: ZDA
Naslov: Nič več čira na želodcu

Črta

Prijatelj mi je pred nekaj časa predstavil Noni sok. Takrat sem imel tudi težave s srcem. Imel sem čir, ki je nastal zaradi zdravil po presaditvi ledvice. Poleg tega se mi ni proizvajalo dovolj rdečih krvničk. Pričel sem piti Noni sok po eno steklenico na dan. Po šestih mesecih sem imel pregled debelega čreva. Rezultati so pokazali, da je čir izginil in krvavitve so prenehale.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.