Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Srce in ožilje


Avtor: Jim B.
Država: ZDA
Naslov: Nič več bolečin v prsih / srcu

Črta

Trpel sem za kroničnimi bolečinami zaradi ponavljajočih se virusnih okužb srčne mišice. Bolečine so bile včasih tako hude, da se mi je znižal krvni pritisk in sem začel dobivati simptome srčnega napada. Tako so bolečine prihajale in odhajale naslednjih 10 let. Prijatelj mi je povedal za Noni sok in takoj sem ga začel piti. V 4-6 tednih so izginile bolečine v prsih in omrtvičenost na levi strani. Vsi simptomi so izginili. To je bilo 2 leti in pol nazaj. Noni sok res dela čudeže meni in moji družini.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.