Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Alergije


Avtor: Bonnie C.
Država: ZDA
Naslov: Noni sok je odličen

Črta

Odkar sem začela piti Noni sok 4 leta nazaj, nisem več alergična na mačke. Ko sem kupila siamsko mačko, sem takoj pričela kihati. Na poti domov so me začele peči oči. Stanje se je poslabšalo vse do bronhitisa in prvih znakov astme s težkim dihanjem ponoči. Šla sem k zdravniku, ki mi je dal 4 različna zdravila, ki so se povsem dobro obnesla (skupaj z dvema inhalatorjema). Vendar ko so zdravila pošla, si nisem mogla privoščiti novih zdravil, saj nisem imela urejenega zdravstvenega zavarovanja. Takrat sem začela s pitjem Noni soka in počasi so začeli simptomi popuščati. Trajalo je nekaj mesecev preden se je stanje poboljšalo za 90%. Danes verjamem, da sem 99,9% odporna na mačje alergije. Imam 2 siamski mački, s katerima nimam nobenih problemov.

Noni sok je odličen! Je cenejši in varnejši pristop, kot pa jemanje zdravil in uporaba inhalatorjev! Noni sok je naraven, z njim se počutim bolje tudi drugače. Imam več energije in nič več bolečin v križu. Konec koncev je odličen dodatek, ki pomaga telesu delovati bolje na celični ravni.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.