Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Srce in ožilje


Avtor: Dawn H.
Država: ZDA
Naslov: Noni je pomagal mojemu srcu

Črta

Aprila leta 2000 sem imela pri 29 letih prometno nesrečo. Po nesreči so zdravniki ugotovili, da imam prikrito napako na srcu. Nastala naj bi pri rojstvu mojega drugega sina leta 1996. Diagnoza je bila kardiopatija in čakala me je presaditev srca oz. jemanje zdravil do konca življenja. Vpisala sem se v čakalno listo za novo srce. Kasneje tega leta sem začela piti Noni sok 30 ml vsak večer. Redno sem obiskovala zdravnika in sledila njegovim navodilom, vključno z dieto, ki je vsebovala malo natrija. Po enem letu sem bila rešena vseh zdravil in izbrisana iz čakalne liste. Zdravnik je rekel še ni imel pacienta s tako srčno napako, ki nebi imel težav.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.