Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Rak


Avtor: John B.
Država: ZDA
Naslov: Rak na jetrih

Črta

Pred nekaj meseci sem izvedel, da imam raka na jetrih. Tumorji so se s časom večali.

Že na začetku sem se odločil, da no bom šel na operacijo, ne bom imel kemoterapije ali obsevanja. Vesel sem, da sem se tako odločil. Tudi sedaj jih ne potrebujem.

Začel jemati homeopatska zdravila, vitamine, zelišča in Noni sok. Pil sem ga približno 2 dl na dan. Spremenil sem tudi prehrano.

Na začetku sem se počutil bolje. Po treh tednih pa so se pojavile bolečine, tudi zatekal sem. Začelo me je skrbeti, zato sem se dogovoril za obisk pri priznanemu zdravniku za rakava obolenja. Ko sem prišel na pregled, mi je doktor sporočil, da ni našel nobenih znakov raka.

Ozdravel sem, zahvaljujoč Noni soku, homeopatskim zdravilom in božji volji. V vsega dveh mesecih!

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.