Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Odvisnost


Avtor: Bill H.
()
Država: ZDA
Naslov: Ni se vrnil nazaj k omamam

Črta

Moj brat je začel jemati marihuano, kokain in ostale nedovoljene droge ko je bil star 14 let.

Pri dvajsetih sem mu ukazal, da je njegova edina naloga piti Noni sok. Po približno treh mesecih pitja soka 30ml dnevno sem opazil, da se ne vrača več nazaj k drogam.

Ko je prej že večkrat poizkusil prenehati, ni mogel zdržati dolgo in se je kmalu spet vrnil nazaj. Sedaj je čist že 8 mesecev.

Doma ni več nereda, pridobil je na mišični masi, postal je močan in zdrav. Tudi miselne zmogljivosti so normalne. Vsa zahvala gre temu edinstvenemu soku, ki je v naš dom prinesel mir, tišino in srečo.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.