Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Multipla skleroza


Avtor: Stephen H.
()
Država: Avstralija
Naslov: Prijatelji so navdušeni nad mojim okrevanjem

Črta

Sem 51 letnik iz Willoughbyja, Avstralija. Avgusta 2001 so odkrili, da imam multiplo sklerozo. Slikanje glave je pokazalo belo pego v možganih, kar je skupaj z ostalimi simptomi kazalo na mutiplo sklerozo. Ponoven padec sem doživel novembra leta 2001, ko sem postal skoraj popolnoma paraliziran z neprestano slabostjo, bruhanjem, drisko, izgubo vida in energije. Začel sem piti Noni sok že prvi teden v bolnici. Zaradi konstantnega bruhanja ga nisem mogel prebaviti (hranjen sem bil intravenozno). Kako sem ga vseeno jemal? V bistvu sem si ga začel vlivati v popek in slabost je ponehala! Od takrat naprej sem ga lako pil in nisem bruhal. Zdravnikom sem rekel, da se odpovedujem zdravilom za 3 mesece, da vidim če mi bo Noni sok pomagal. Prosil sem za njuno podporo.

V roku 8 tednov sem začel pridobivati na teži, koža je pridobila zdravo polt in zdravnik se ni mogel načuditi mojemu napredku v hoji in ravnotežju. 12 tednov je minevalo in jaz sem vsak dan pridobival na moči. Od tresočih nog in padcev po tleh do mogočne hoje v vodi na plaži! Neverjetno. Moji stari znanci so me spraševali kje sem bil in kako sem lahko tako okreval. Navdušeni so nad mano in mojim okrevanjem. Poznam tudi druge ljudi, ki majo multiplo sklerozo in pijejo Noni sok.

Ni potrebno, da vas podre tako grozna bolezen, kot je multipla skleroza, da bi videli kako pozitivno deluje Noni sok. Verjeti morate da ta "sok iz džungle" zelo močno učinkuje na vaše telo, tiho in učinkovito popravlja in regenerira celice.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.