Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Nosečnost


Avtor: Barbara Stolz
()
Država: ZDA
Naslov: Prvič mama pri 41 letih

Črta

Prvič sem zanosila pri 41 letih, kar je vzburilo kar nekaj zdravnikov. Želela sem roditi po naravni poti, zato sem skrbela za dieto in pila Noni sok vsak dan. Nisem občutila nobenih stranskih učinkov, ki jih običajno občutijo nosečnice. Nič slabosti, bolečin v križu, utrujenosti. Hodila sem v službo do enega tedna pred porodom.

Ko sem odšla v porodnišnico, sem vzela s seboj v steklenički 250ml Noni soka, da bi si lajšala bolečine. Ne bom rekla, da ni bolelo, vendar nisem zahtevala nobenih sredstev proti bolečinam. Po porodu mi je babica rekla, da ji je žal da poroda ni posnela, saj je bil eden najboljših porodov, ki jih je videla.

Joshua je sedaj star 4 leta. Nikoli ni trpel zaradi izpuščajev, vnetja ušes, glavobolov, gripe ali pomanjkanja energije. Kakšen blagoslov je imeti zdravega in močnega otroka, vse zaradi Nonija, ki je "Dar od Bogov".

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.