Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Nosečnost


Avtor: Michelle T.
()
Država: ZDA
Naslov: Enostaven porod in hitro okrevanje!

Črta

Z Noni sokom sem pričela, ko sem bila v 8 mesecu nosečnosti. Z možem sva se odločila da preizkusiva, kako mi bo pomagal pri popadkih in porodu. Doktor mi je prepovedal kakršnokoli uživanje hrane ali pijače 7 ur pred prihodom v porodnišnico in med porodom. Po porodu, takoj ko so me premaknili v svojo sobo, sem pričela piti Noni sok. Ne vem natančno koliko sem ga spila, vendar se spomnim, da mi je mož dajal manjše odmerke vsakič, ko se mi je počutje poslabšalo. Dve uri po porodu sem vstala in hodila brez bolečin. To je bil moj drugi otrok. Lahko rečem, da sem bila čisto brez bolečin že 12 ur po porodu. Doktorji in sestre so bili navdušeni nad mojim hitrim okrevanjem. S sabo sem vzela tablete proti bolečinam, vendar le zato, ker so me sestre prestrašile, da bodo bolečine prehude. Vendar sem bila po odhodu iz porodnišnice absolutno brez bolečin in nisem potrebovala tablet. Mislim da sem vzela en Ibuprofen zaradi bolečin v križu nekaj dni kasneje, vendar le zato ker sem dvignila starejšega sina. En teden po porodu sem se že počutila pripravljeno na pregled, ki naj bi bil čez 6 tednov. Še vedno sem navdušena nad tem, kako mi je Noni pomagal okrevati. Želim si, da bi ga bila pila že med samim porodom.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.