Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Nosečnost


Avtor: Kathleen T.
()
Država: ZDA
Naslov: Nisem imela velikih nosečniških problemov

Črta

Noni sok sem začela piti, ko sem izvedela, da sem noseča. Želela sem izboljšati prehrano. Dal mi je več energije in znižal stres v samo nekaj dneh. Med nosečnostjo sem pila Noni sok vsak dan in nisem imela velikih nosečniških problemov, kot so jutranja slabost, spremembe razpoloženja, pomanjkanje energije in glavoboli. Ko sem šla rodit, sem pila 30 ml Noni soka vsako uro. Zato tudi nisem potrebovala tablet proti bolečinam. Rodila sem 4 kg težkega dečka, ki je bil takoj po rojstvu zelo živahen. Lahko je privzdignil glavico in se osredotočil na dojenje. Na pregledu po 48 urah je bila babica presenečena, saj nisem bila skoraj nič otekla in nič me ni več bolelo.

Z Noni sokom sem imela tako močne pozitivne izkušnje, da sem se odločila hraniti mojega novorojenčka vsak dan z četrtino doze (8ml) ko je bil star le nekaj dni. Rad ima Noni sok; je edina stvar, ki sem mu jo dala poleg mojega mleka. Opazila sem rahle spremembe med mojim sinom in drugimi dojenčki njegove starosti. Redko joka, lepo spi in je zelo pozoren na dogajanje okoli sebe. Pri dveh mesecih je že imel popoln nadzor nad glavico. Pričel se je tudi obračati. Ne vem, če je temu pripomogel Noni sok, vendar sem vesela, da imam tako zdravega in veselega dečka.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.