Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Koža


Avtor: Dejan
Država: Slovenija
Naslov: Rane so se takoj zacelile

Črta

Moja babica ima velike težave s krčnimi žilami. Stene žil ima zelo krhke in ji hitro počijo. Odprte rane so se ji celile po pol leta in več. Pred tremi tedni sem ji prinesel kremo, ki je narejena iz listov Nonija. Čez tri dni se ji je rana posušila, čez en teden pa je že odpadla krasta! Neverjetno kako hitro se je vse skupaj zacelilo!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.