Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Splošno zdravje / počutje


Avtor: Robert
Država: Slovenija
Naslov: Že po nekaj dneh sem opazil izboljšanje

Črta

Ko se spomnim, kakšno je bilo moje življenje preden sem spoznal Noni sok, se lahko samo nasmehnem. Po težavah z zdravjem in ko sem moral končati kolesarsko kariero sem bil popolnoma na tleh, nisem imel nobene energije in vse stvari so se mi zdele težje. Vse dokler nisem pričel piti Noni soka. Že po nekaj dneh sem opazil izboljšanje. Presenečen sem bil kako hitro je prišlo do pozitivnih sprememb. Še danes je tako. Imam več energije kot kadarkoli prej. Moj pogled na življenje je lepši, počutim se bolj zdravega. Vsak dan pijem Noni sok in sem še vedno presenečen, kako dobro se počutim zaradi njega. Nikakor si ne predstavljam, da bi ga prenehal piti in ga priporočam prav vsem, da ga poskusijo.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.