Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Šport


Avtor: Marko Baloh
(Ultrakolesar in svetovni rekorder)
Država: Slovenija
Naslov: Noni sok je ena dobra stvar!
Marko Baloh

Črta

Noni sok je postal del mojega življenja. Pijem ga vsak dan in počutim se odlično, kljub napornim treningom. Moj dan se pogosto začne že ob 3h zjutraj ko se odpravim na sobno kolo, da mi popoldan, po službi ostane več časa za družino. Noni sok mi daje energijo. Po dveh neuspelih RAAMih, ko sem odstopil prav zaradi težav z zdravjem se danes počutim bolj varnega, saj vem da je Tahitian Noni sok ena dobra stvar!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.