Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Splošno zdravje / počutje


Avtor: Danny Glover
(Filmski igralec)
Država: ZDA
Naslov: Noni sok mi daje celoten občutek dobrega življenja
Danny Glover

Črta

Začel sem piti Noni sok, ne da bi karkoli vedel o njegovih koristnih učinkih na podlagi priporočila prijatelja. Po petih dneh uporabe soka, sem opazil, da spim bolje, se počutim močnejšega, bolj svežega in bolj živahnega. Noni sok vzamem tudi na snemanja, ker sem filmski igralec. Pijem ga pred snemanjem, saj vem, da mi bo sok pomagal pri zbranosti. Noni sok mi daje celoten občutek dobrega življenja.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.