Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Kap


Avtor: Wasina Thani
Država: Tajska
Naslov: Moj mož je bil polovično paraliziran

Črta

Leta 1999 je mojega moža zadela kap. Po enem tednu je bil odpuščen iz bolnice, polovično paraliziran. Isti dan sem ga začela zdraviti s tradicionalno tajsko masažo, zeliščnimi obvezami in vitamini. Na srečo so nam prijatelji iz ZDA poslali 80 steklenic Noni soka skupaj z navodili, ki jih je napisal dr. Neil Solomon. Moj mož je pričel s pitjem Noni soka. Naslednji teden se je že lahko malce premaknil. Čez dva tedna je lahko hodil in čez en mesec je spet vozil avto! Sedaj živi normalno življenje, srečno in zdravo. Zahvala gre Noni soku, dr. Neil Solomonu in kombinacijam zdravljenja.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.