Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Kap


Avtor: E. Kunzmann
Država: Nemčija
Naslov: Babica vse bolj okreva po kapi

Črta

Maja 1999 je babico zadela kap. Pred božičem ji je bilo tako hudo, da smo se odločili za Noni sok. Od takrat se njeno stanje samo še izboljšuje. Spet je začela opravljati gospodinjska opravila, letos celo na vrtu. Omotičnost je izginila, diabetes stabiliziral, krvna slika je normalna. Vse zahvale gredo Gospodu, ki nam je poslal Noni sok!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.