Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Spanje


Avtor: Bonnie H.
Država: ZDA
Naslov: Prvi učinek je bil odličen spanec

Črta

Prvi učinek pitja Noni soka je bil odličen spanec. Prej sem se zbujal večkrat na noč in sem lahko normalno spal le s pomočjo uspaval, vse dokler niso nehala delovati. Takoj, ko sem začel bolje spati, sem imel več energije in manj bolečin. Če bi pričelo stanovanje goreti, bi bila prva stvar, ki bi jo pograbil, steklenica Noni soka (drugi bi poskrbeli za mačko).
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.