Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Osteoporoza


Avtor: Lynn L.
Država: ZDA
Naslov: Zdrave kosti

Črta

Za noni sem slišala decembra leta 2002. Bolehala sem za mnogimi simptomi, večinoma zaradi menopavze, bila sem tudi zelo blizu osteoporoze. 6 let sem jemala zdravila brez uspeha. Po posvetu z zdravnikom sem prenehala jemati zdravila in pričela redno piti Noni sok. Čez dve leti sem imela pregled kostne gostote. Rezultati so pokazali, da so moje kosti čisto v redu. Tehnik je bil prepričan, da ima v rokah karton od druge osebe in je vse skupaj testiral še enkrat. Rezultati so bili enaki: Normalna kostna gostota.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.