Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Levkemija


Avtor: D'Ann
Država: ZDA
Naslov: Zdravniki so začudeni nad rezulati krvi

Črta

Mojemu očetu, staremu 67 let, so ugotovili, da ima levkemijo tipa AML (Acute Myeloid Laukemia) oktobra 2004. Po neuspešni kemoterapiji in mnogih testih smo ugotovili, da ima redek pojav mešane levkemije, AML in CML (Chronic Myeloid Leukemia) skupaj. Ker je bila levkemija mešana, se je ob zdravljenju ene, pojavila druga vrsta. Obstajala je le še možnost presaditve kostnega mozga. Ker v seznamu darovalcev kostnega mozga ni bilo primerne osebe, smo se znašli v slepi ulici. Odločili smo preizkusiti kvaliteten Noni sok narejen iz pireja. Po samo dveh tednih pitja soka po 30 ml dnevno se je stanje začelo izboljševati. To je bilo 9 mesecev nazaj. Vse do danes so zdravniki osupli nad krvnimi analizami, ki so skoraj normalne! Čutim, da je Noni sok prišel v naša življenja z razlogom in upam, da bo tudi vam pomagal. Zelo hvaležen za mojega očeta, kateremu je omogočeno boljše bivanje na tem svetu. Vsak človek si to zasluži!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.