Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Ledvice


Avtor: Christine L.
Država: ZDA
Naslov: Še imam ledvico

Črta

S sinom (star je 4 leta) pijeva Noni sok. Sva optimista... Imela sem presaditev ledvic leta 1983. Pred kratkim so mi zdravniki povedali, da mi telo ledvico zavrača. Pričela sem piti Noni sok. Minilo je eno leto, ledvica pa še normalno deluje. Mogoče bom vseeno potrebovala presaditev, vendar trenutno so laboratorijski testi zelo dobri.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.