Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Glavoboli


Avtor: G.Sanjeeva Chowdari
Država: Indija
Naslov: Noni mi pomaga

Črta

Zadnjih 20 let sem trpela za glavoboli in bolečinami v vratu. Vsak dan sem čutila napetost, ki je povzročala glavobole. Sedaj ko pijem Noni sok, so se glavoboli precej zmanjšali, nimam več bolečin v vratu, nič napetosti, pijem več vode in se počutim srečnejšo. Moja koža je bila čisto bleda, sedaj pa pridobiva nazaj svojo zdravo barvo.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.