Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Glavoboli


Avtor: Lee-Leonila
Država: ZDA
Naslov: Prepreči tudi migrene!

Črta

Noni sok sem pričela piti zato, da bi ostala zdrava. Počutim se bolj zdravo, imam več energije in imam manj migren. Dnevno spijem 30ml soka zjutraj in 30ml zvečer pred večerjo. Ko čutim, da prihaja migrena, hitro spijem približno 1 dl Noni soka in migrena izgine. Zavedam se, da imam migrene zaradi premalo spanca. Noni mi pomaga tudi pri sklepih, ki me ne bolijo več v tolikšni meri.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.