Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Srce in ožilje


Avtor: Arthur W.
Država: ZDA
Naslov: Odrevenelost v rokah in glavoboli so izginili

Črta

Imel sem dve operaciji na srcu, tri zamašene žile in kap. Do pred tremi meseci sem opažal odrevenelost v rokah. Zbujal sem se z glavoboli. Začel se piti Noni sok (30 ml 2 krat na dan). Čez pet dni je odrevenelost izginila, prav tako glavoboli. Sledil sem navodilom za pitje soka, ki jih je predpisal dr. Solomon v svoji knjižici. Nadaljujem s pitjem soka 90 ml dnevno. Odrevenelost in glavoboli so popolnoma izginili.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.