Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Rak na dojkah


Avtor: Dee S.
Država: ZDA
Naslov: Sedaj sem brez raka

Črta

Maja leta 1992 sem odkrila zatrdlino v levi dojki. Odstranili so mi dojko, imela sem kemoterapijo, izgubljala sem lase, 6 mesecev so me obsevali. Medtem se pila Noni sok in nisem občutila stranskih učinkov, kot so jih občutili moji prijatelji v podporni skupini. Sedaj vem, da sem brez raka in se vsak dan zahvaljujem Bogu, da sem preživela raka na dojki. Še naprej bom pila Noni sok vsaj 60 - 80 ml na dan.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.