Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Želodec / Prebava


Avtor: Curt M
()
Država: ZDA
Naslov: Recite DA Noniju

Črta

Včeraj smo imeli za kosilo hladno pico in mehiške jedi. Čez pol ure sem v grlu začutil grozen okus po kislini. Moja prva misel je bila: Glede na to, da se Noni priporoča jemati na prazen želodec, je najbolje, da vzamem tablete proti kislini. Vseeno sem popil dobro mero Noni soka in kislina je izginila v trenutku!!! RES DELUJE! RECITE "DA" NONIJU!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.