Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Bolečine v križu


Avtor: Faith H.
Država: Velika Britanija
Naslov: Lahko dvigujem svoje otroke in urejam svoj vrt

Črta

Težave s križem sem imela odkar sem rodila svoja otroka, ki sta sedaj stara 6 in 3 let. Potrošila sem na stotine funtov za različna zdravljenja. Vdala sem se v usodo, da sem se postarala - pri 34 letih, nakar sem pred dvema mesecema spoznala Noni sok. Čeprav vem, da še nisem povsem okrevala od poškodbe, ki sem jo staknila 15 let nazaj, sem brez bolečin že sedem tednov. Prvič v dveh letih lahko enostavno skočim iz postelje. Še bolj pomembno je da se lahko igram s svojimi otroki in jih dvigujem, ter urejam svoj vrt in hišo. Naključje? NIKAKOR! Vem da je temu pripomogel Noni sok. Sok bom pila do konca življenja, KER VEM da mi je pomagal pri težavah s križem in drugih "ženskih" težavah.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.