Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Šport


Avtor: Alexander M.
()
Država: Norveška
Naslov: Na koncu treninga se počutim bolje

Črta

Pozdravljeni! Delam na Norveškem kot splošni zdravnik. Posebno me zanima športna medicina, ki sovpada s tekmovalnim plavanjem. Trenutno sem lastnik večih evropskih plavalnih rekordov v svoji starostni skupini (45-50 let). Noni sem začel piti Novembra in kljub temu, da sem treniral manj, sem preplaval osebni rekord na Norveškem pokalu v kratkem plavanju. 50m prosto 33.61 je bil moj najhitrejši čas v zadnjih 10 letih. Na koncu treninga se počutim bolje, poleg tega pa enostavno držim tempo z najstniki v našem moštvu... na njihovo začudenje. Mislim, da je Noni v veliko pomoč v današnjem težkem življenju... Priporočam ga tudi svojim pacientom. Upam da se bo v prihodnje na njem naredilo še več analiz.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.