Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Koncentracija / hiperaktivnost


Avtor: Anne G.
()
Država: ZDA
Naslov: Sin se je umiril!

Črta

Moj sin Bradley ima sedaj 15 let. Pri osmih letih so odkrili, da ima težave s koncentracijo (ADD). Borili smo se z različnimi zdravili: Ritalin, Concerta, Busparone, zeliščni pripravki, Spirulina, DHEA tablete, Vitamin C in razne vedenjske terapije. Nič ni zares delovalo. Potem je začel piti noni sok. Marca 2005 je začel hoditi v šolo z zanj posebno prilagojenim programom. Mirno je sedel 15 minut, nakar je kar naenkrat začel mendrati, potem premikati noga, nato roke, na koncu je začel stresati še z glavo. Jasno je bilo, da se stvar ne bo obnesla. Nato smo poizkusili še enkrat meseca junija. Opaziti je bilo neverjetno razliko. Pri miru je sedel celi dve uri! Veliko je sodeloval in se pogovarjal z učiteljem. Od takrat naprej ga opazujem kako je umirjen in uravnotežen. Nič več ni nenadnih sprememb razpoloženja, kričanja, metanja, udarjanja s pestjo po mizi. Odličen je občutek, ko dobiš svojega sina nazaj. Komaj čaka, da se jeseni prične šola. Vem da se bo odlično odrezal.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.