Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Astma


Avtor: Albert
()
Država: Gana
Naslov: Izginile so tudi močne bolečine v križu

Črta

Moje ime je dr. Albert Baiden-Amissah. Od otroštva sem trpel za kronično astmo. Hčerka mi je prinesla Noni sok, češ naj ga preizkusim. Imel sem pomisleke, saj sem preizkusil že mnogo inhalatorjev. Vztrajala je, in začel sem ga piti. Po treh mesecih nisem imel več napadov. Hvala Bogu, moji hčerki in Noniju. Izginile so tudi močne bolečine v križu. Poskusite ga. Deluje.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.