Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Težave s težo


Avtor: Ocie J.
()
Država: ZDA
Naslov: Izgubila sem 15 kg v 10 tednih

Črta

Štiri leta sem se bojevala s preveliko težo. Preizkusila nem številne diete, zanje zapravila veliko denarja, vendar svoje teže nisem mogla obvladovati. Vsak poskus je bil neuspešen, kar me je še bolj potrlo. Tako sem po nekaj neuspelih poizkusih obesila hujšanje na klin. Potem pa sem spoznala Noni dietni plan. Ne morem verjeti kako plan pri meni učinkuje. V 10 tednih sem izgubila 15 kg, imam ogromno energije in nič več nimam potrebe po sladkih jedeh (čokolada in sladoled). Noni dietni plan pri meni deluje! Ponosna sem nase in kar naprej opazujem v ogledalu mojo novo podobo.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.