Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Koža


Avtor: Karmen Bajec
()
Država: Slovenija
Naslov: Luskavica

Črta

Dve leti že imam neke vrste luskavico, ki nastane po dlaneh in notranji strani stopal. Niso mi pomagale kreme in ne bioenergetiki.
Začela sem piti Noni sok. Še preden sem popila drugo steklenico, je luskavica na dlaneh popolnoma izginila, na stopalih pa so še vidni sledovi, ampak se izboljšuje. Zelo sem srečna, da obstaja ta čudežni sok.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.