Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Oči


Avtor: Robert Firestone
()
Naslov: Stanje očesa se je znatno izboljšalo

Črta

Decembra leta 1998 sem opazil, da mi oko hitro mežika pri močni svetlobi. Po obisku pri večih specialistih sem pričel dobivati injekcije botoksa okoli oči (10 - 12 na obisk) vsake dva meseca. Nato sem začel piti Noni sok in sedaj nisem dobil injekcije že pet mesecev in pol. Moj zdravnik je rekel, da še nikoli ni videl tako velikega napredka.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.