Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Šport


Avtor: Simon Kerle
(Profesionalni košarkaš v avstralski ligi Australia NBL)
Država: Avstralija
Naslov: Noni sok je pomemben del mojega vsakdana
Simon Kerle

Črta

Bil sem profesionalni igralec košarke skoraj 17 let. Vsa ta leta sem bil večni zaspanec, po treningih sem bil vedno močno utrujen in vse me je bolelo. Prijatelj mi je svetoval naj preizkusim Noni sok. Nisem bil prepričan kako bi mi lahko pomagal, vendar sem bil po prvem mesecu presenečen kako neverjetno se počutim. Vse bolečine so izginile, imel sem več energije in prvič po dolgih letih sem odlično spal. Noni sok je pomemben del mojega vsakdana in ne morem si predstavljati dneva brez njega.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.