Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Artritis


Avtor: Shirley M.
()
Država: ZDA
Naslov: Moje težave zaradi artritisa so izginile

Črta

Preden sem začela piti Noni sok, sem trpela zaradi glavobolov in migren vsaj dvakrat mesečno. Poleg tega sem imela probleme s sinusi in alergijami. Imela sem tudi artritis v križu in ramenih. Trajalo je približno tri do štiri mesece, da so se pojavili pravi rezultati izboljšanja. Od februarja 2001 nimam več glavobolov. Življenje brez glavobolov je odlično. Tudi artritis je izginil. Hvala Bogu za Noni sok.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.