Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Splošno zdravje / počutje


Avtor: Mary E. Ross
Naslov: Tekla sem lahko le v sanjah

Črta

Leta 1999 sem zbolela za vnetjem hrbteničnega mozga. Rezultat tega je bila začasna paraliza po kateri sem se morala ponovno naučiti hoditi. Lahko sem le počasi hodila, o teku sem lahko le sanjala. Slučajno sem nekoga slišala govoriti o noniju, zato sem ga poizkusila. To se je zgodilo približno 7 mesecev nazaj in sedaj je moje življenje popolnoma spremenjeno. Povrnilo se mi je 90 odstotkov moči, ki sem jo imela prej in sedaj se končno spet lahko zbujam brez krčev.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.