Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Dlesni


Avtor: Denise Murphy
()
Naslov: Pozdravila sem si vnetje dlesni

Črta

Noni sok mi je pozdravil vnetje dlesni. Vsako leto, ko opravljam zdravstveni pregled, so zdravniki navdušeni nad nivojem holesterola. Pred leti so mi odkrili raka na vratu. Ni se razširil in so ga lahko odstranili z operacijo. Zdravniki so bili ponovno navdušeni. Mislili so, da se bo razširil po celem telesu, pa se sploh ni razširil.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.