Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Artritis


Avtor: Cheryl F.
()
Država: Kanada
Naslov: Nikoli prej nisem imel toliko energije

Črta

Kot otrok sem imel prebavne motnje. V dvajsetih sem imel razdraženo črevesje, hemoroide, probleme z vratom in križem, alergije in glavobole. V tridesetih sem postal hipoglikemičen, dobil sem artritis, več alergij na kemikalije in migrene. Življenje se je pričelo pri štiridesetih!!! Nikoli prej nisem imel toliko energije in tako malo bolečin.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.