Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Bolečine v Kolenih / Nogah


Avtor: Tiat Leong Ang
()
Naslov: Bolečine v kolenih so skoraj izginile

Črta

V srednji šoli in na faksu sem bila zelo aktivna. Uživala sem v organiziranju različnih aktivnosti in igranju badmintona ter košarke. Med igranjem košarke sem si strgala kolenske vezi in poškodovala meniskus. Rezultat poškodbe so bile bolečine v kolenu, tudi med normalno hojo. Bolečine so prihajale vsake tri do štiri tedne. Sedaj pijem Noni sok že skoraj dve leti, saj je ogromno pripomogel pri odpravljanju bolečin.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.