Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Šport


Avtor: Toby Wright
(igralec ameriškega nogometa)
Država: ZDA
Naslov: Noni sok pomeni razliko med sanjami in polomom
Toby Wright

Črta

Vsak športnik, star ali mlad, predvsem pa profesionalni športniki, si zaslužijo, da izvejo kakšno moč ima Noni sok. To je bistvo dolgega življenja in (lahko) pomeni razliko med uresničitvijo vaših sanj in polomom. Profesionalni športniki morajo biti pripravljeni na poškodbe, vendar morajo tudi hitro in popolnoma okrevati. Če bi imel Noni sok pri sebi vsa leta, ko sem igral ameriški nogomet, se bi verjetnost odhoda iz tega športa, ki ga ljubim, zaradi poškodb močno zmanjšala.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.