Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Artritis


Avtor: B.J. Homan
Naslov: Nihče ne verjame mojim letom

Črta

Imel sem artritis v ramenih, kolenih, dlaneh in stopalih. Bil sem že prijavljen za operacijo kolena, vendar sem jo odpovedal. Preden sem začel piti Noni sok, so bile bolečine vedno prisotne in nikoli niso prenehale. Sedaj je moje življenje čisto drugačno, nihče ne verjame da sem star 71 let. Nič več ne jemljem tablet proti visokemu pritisku, hormonov, ali kakršnihkoli drugih zdravil.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.