Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Ledvice


Avtor: Gladys Hackwell
Naslov: Dializa

Črta

Moj mož Melvin hodi na dializo trikrat na teden po 4 ure. Ko je začel piti Noni sok ni imel nobene energije, nobena hrana mu ni teknila. Drugi dan je že pojedel ogromen zajtrk in imel več energije. Imel je izboklinice pod kožo na hrbtu in vnetje želodca. Vnetje je izginilo v roku treh dni. Čas dialize se mu je po dveh tednih zmanjšal za 15 minut.
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.