Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Šport


Avtor: Chauncey Billups
(Košarkaš v NBA, član kluba Detroit Pistons, najboljši igralec finala NBA 2004.)
Država: ZDA
Naslov: Noni sok je pomemben del mojega treninga
Chauncey Billups

Črta

Tahitian Noni sok ni samo del mojega življenja, je tudi del moje družine. Moj stric, trener Thomas Billups, mi je priporočil Tahitian Noni sok. Povedal mi je, da ima zelo dobre učinke a telo.

Ko sem začel piti Noni sok sem že po nekaj tednih opazil, da imam več kondicije in igra v zadnji četrtini se mi je izboljšala. Vesel sem, da sem ga preizkusil. Sedaj je pomemben del mojega treninga.

 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.